Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
RIZOTTO
Risotto z boczniakami
MAKARONY
Spaghetti all'Amatriciana
INDYK
Piersi z indyka z brzoskwinią i mozzarellą
CIELĘCINA
Cielęce kostki na białym winie
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Gulasz z boczniaka ostrygowatego
CIASTECZKA
Bożonarodzeniowe winne wianeczki
WOŁOWINA
Wołowina z selerem
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
WIEPRZOWINA
Wieprzowe kotlety na białym winie
Risotto z kurkami
Hermelin w winnym cieście
Szparagowe risotto
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
ROLADY
Rolada kokosowa bez pieczenia
RYŻ
Ryż na maśle
ZUPY JARZYNOWE
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
CIASTA KREMOWE
Amerykańska kostka
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTA
Szybki twarogowy placek z francuskiego ciasta
Pampuszki z truskawkowym kremem
ActiFry piersi z kurczaka w szlafroczku z boczku
MUFFINY
Maślankowe muffiny ze śliwkowym dżemem
ZUPY MIĘSNE
Rosół wołowy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się