Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
KACZKA
Pieczarki faszerowane kaczą wątróbką
Kacze wątróbki na musztardzie
Wątróbka z kaczki w cebulowym sosie
Udka z kaczki z orzechowym farszem
Loksze nadziewane wątróbką z kaczki
Faszerowana kaczka
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
RYŻ
Ryż na maśle
ZUPY JARZYNOWE
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
Selerowa-porowa zupa z jogurtem
CIASTA KREMOWE
Amerykańska kostka
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTA
Szybki twarogowy placek z francuskiego ciasta
Pampuszki z truskawkowym kremem
ActiFry piersi z kurczaka w szlafroczku z boczku
MUFFINY
Maślankowe muffiny ze śliwkowym dżemem
ZUPY MIĘSNE
Rosół wołowy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się