Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
KURCZAK
Kurczak Cacciatore
WOŁOWINA
Wołowe mielone mięso z ziemniaczano serowym puree
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Wołowina na czerwonym winie
WIEPRZOWINA
Pieczarkowe roladki z mielonym mięsem
RYBY
ActiFry grillowany łosoś z warzywami
DZICZYZNA
Faszerowana przepiórka owinięta boczkiem
Pieczone udka z kurczaka z marchewką i rodzynkami
SOSY
Sos z gotowanego wołowego mięsa
Wieprzowina z musztardowym sosem
Gyros na patelni i tzatziki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Pieczone słodkie ziemniaki
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
ROLADY
Rolada kokosowa bez pieczenia
RYŻ
Ryż na maśle
ZUPY JARZYNOWE
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
CIASTA KREMOWE
Amerykańska kostka
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTA
Szybki twarogowy placek z francuskiego ciasta
Pampuszki z truskawkowym kremem
ActiFry piersi z kurczaka w szlafroczku z boczku
MUFFINY
Maślankowe muffiny ze śliwkowym dżemem
ZUPY MIĘSNE
Rosół wołowy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się