Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Pieczony marynowany królik z ziemniakami
Dada 2 h. 30 min. średnia
Pokaż przepis
Królicze wątróbki z jabłkami
Dada 45 min. średnia
Argentyński zając z groszkiem i kukurydzą
Zuzka 60 min. niska
Królik na śmietanie
Dada — średnia
Smażona wątróbka z królika
Michal 15 min. niska
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
ROLADY
Rolada kokosowa bez pieczenia
RYŻ
Ryż na maśle
ZUPY JARZYNOWE
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
CIASTA KREMOWE
Amerykańska kostka
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTA
Szybki twarogowy placek z francuskiego ciasta
Pampuszki z truskawkowym kremem
ActiFry piersi z kurczaka w szlafroczku z boczku
MUFFINY
Maślankowe muffiny ze śliwkowym dżemem
ZUPY MIĘSNE
Rosół wołowy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się