Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
CIASTA
Trójkąciki z powidłem
Zuzka 1 h. 10 min. niska
Pokaż przepis
SŁODKIE DANIA
Nadziewamy drożdżowy ślimak
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Piernikowe ciasto
Jurgason 60 min. średnia
Malinowe kratkowane ciasto
Dada 50 min. niska
TORTY
Dwukolorowy tort
Michal 1 h. 30 min. wysoka
Domowe słodkie fornetti
Dada — niska
Kratkowane ciasto powidłowe
Editka 50 min. niska
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
Jurgason 45 min. niska
CIASTA KREMOWE
Kawowo - karmelowe ciasto
Jurgason 60 min. wysoka
Bananowo - migdałowe ciasto
Jurgason 45 min. wysoka
BABECZKI
Nadziewane koszyczki babuni
Norika 60 min. średnia
Kruche klejone kółeczka
Ciasto orzechowo - karmelowe
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
RYŻ
Ryż na maśle
ZUPY JARZYNOWE
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
Selerowa-porowa zupa z jogurtem
Amerykańska kostka
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
Roladki z kurczaka w sosie z pora
Szybki twarogowy placek z francuskiego ciasta
Pampuszki z truskawkowym kremem
ActiFry piersi z kurczaka w szlafroczku z boczku
MUFFINY
Maślankowe muffiny ze śliwkowym dżemem
ZUPY MIĘSNE
Rosół wołowy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się