Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
INDYK
Indycze saute z selerem i pieczarkami
Dada 45 min. średnia
Pokaż przepis
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
Indyczy gulasz
Michal 60 min. średnia
Indycza rolada ze szpinakiem i jajecznicą
Dada 1 h. 10 min. średnia
Indycze kostki na papryce
Grillowane indycze piersi w czosnkowej marynacie
Dada — niska
Indycze szaszłyki w folii
Dada 60 min. średnia
Piersi z indyka z brzoskwinią i mozzarellą
SŁONE PRZEKĄSKI
Szpinakowe kuleczki z indyczym mięsem
Indycze piersi faszerowane mielonym mięsem i ryżem
Indycze piersi na kukurydzy z frytkami i brokułem
Indycze piersi z gruszkami
Dada 60 min. niska
Smażone piersi z indyka w jogurtowej marynacie
Grillowane indycze kawałki w bułce
Dada — wysoka
Pieczone indycze kotlety
Indycze sakiewki nadziewane serem i szczypiorkiem
Mięso z indyka w cieście francuskim
Indycza sakiewka w parowarze
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
RYŻ
Ryż na maśle
ZUPY JARZYNOWE
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
Selerowa-porowa zupa z jogurtem
CIASTA KREMOWE
Amerykańska kostka
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTA
Szybki twarogowy placek z francuskiego ciasta
Pampuszki z truskawkowym kremem
ActiFry piersi z kurczaka w szlafroczku z boczku
MUFFINY
Maślankowe muffiny ze śliwkowym dżemem
ZUPY MIĘSNE
Rosół wołowy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się