Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
RYBY
Smażona ryba w koperkowym cieście
Dada 30 min. średnia
Pokaż przepis
Panga zapieczona z hermelinem
Zuzka 35 min. niska
Panga w cieście francuskim z borówkami
Dada 50 min. średnia
Surimi - rybne kotleciki
Dada 60 min. średnia
ActiFry paprykowo - imbirowa panga
Dada 45 min. niska
Panga na bambusowych pędach
Panga na imbirze z chińskim makaronem
Panga w pełnoziarnistym cieście
Dada 60 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Halaszle z pangi
Dada 30 min. niska
Panga na maśle i cebuli
Dada 40 min. niska
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone grzyby Shimeji
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
ActiFry Piersi z kurczaka ze szpinakiem
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kulki
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Kapustnica
WYROBY CUKIERNICZE
Kulki kasztanowo - owsiane
Bożonarodzeniowe kawowe ciasteczka
ŚNIADANIA Z JAJEK
Brokuły z jajkiem
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się