Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
KURCZAK
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
Jurgason 60 min. średnia
Pokaż przepis
ZUPY MIĘSNE
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z pora ze smażoną ciecierzycą
Michal — niska
ZUPY JARZYNOWE
Gęsta selerowa zupa
Jurgason 50 min. niska
Zupa z pora
Michal 6 min. niska
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Jurgason 25 min. niska
Rosół z nudlami
Mioo — średnia
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
SŁONE PRZEKĄSKI
Szynkowa mini pizza
CIASTECZKA
Przekładane wafle
Twarogowo-morelowe ciasto
Raffaello
Budyniowy deser z bananami bez pieczenia
STRUDLE
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
Pampuszki z truskawkowym kremem
SŁODKIE DANIA
Makówki - makiełki
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kluseczki z kiszoną kapustą
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się