Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
KURCZAK
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
Jurgason 60 min. średnia
Pokaż przepis
Actifry drobiowe szaszłyki
Jurgason 25 min. średnia
WIEPRZOWINA
Mięso z sosem marchewkowo-pietruszkowym
Michal 2 h. średnia
ZUPY MIĘSNE
Prosty rosół z kurczaka
Jurgason 2 h. niska
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
WOŁOWINA
Polędwica na śmietanie
Michal 3 h. 30 min. średnia
DZICZYZNA
Gulasz z dzika z borówkami
Michal 3 h. średnia
Zupa rybna
Norika 60 min. niska
SŁONE CIASTA
Bryndzowe ciasto
Jurgason 50 min. średnia
Pieczona wędzona wieprzowa golonka
Dada 1 h. 30 min. niska
Marynowane wieprzowe steki z boczkiem
Dada 60 min. średnia
MAKARONY
Makaron zapiekany z bakłażanem
Jurgason 45 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Topielcy
Dada — niska
Rolada Stefana
Elenka 2 h. średnia
MIĘSO
Salceson
Dada — średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Świąteczna zupa z soczewicy
Dada 30 min. średnia
Rolki z kurczaka faszerowane szpinakiem
Kluski z kiszoną kapustą
Rosół wołowy
Michal 2 h. 30 min. niska
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
CIASTA
Orzechowe ciasto z twarogiem i zapiekaną pianą
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się