Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
CIELĘCINA
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Dada 1 h. 20 min. średnia
Pokaż przepis
Cielęce kostki na białym winie
Dada 1 h. 30 min. średnia
Cielęcy gulasz z ziemniakami
Dada 1 h. 40 min. średnia
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
Michal 2 h. średnia
Cielęca wątróbka na cebulce
Dada 20 min. średnia
Smażone cielęce kotlety
Dada 30 min. średnia
Cielęce pieczone kotlety
Gulasz cielęcy
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
RYŻ
Ryż na maśle
SOSY
Dip z niedźwiedzim czosnkiem
KACZKA
Wątróbka z kaczki w cebulowym sosie
SŁONE PRZEKĄSKI
Pesto z niedźwiedziego czosnku
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafiorowe naleśniki
PASTY
Pasta z białej rzodkiewki
CIASTECZKA
Niedźwiedzie łapki
Jajeczna pasta z niedźwiedzim czosnkiem
Bożonarodzeniowe kawowe ciasteczka
KURCZAK
ActiFry piersi z kurczaka w szlafroczku z boczku
ZUPY MIĘSNE
Pikantna kapustnica
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się