Szybka rybna pasta
Szybka i prosta pasta. Oczywiście ilość składników można dostosować według własnego smaku.
przepis,fotoprzepis,makrela w oleju,Pasty,Bezglutenowe
Pasty
Składniki
Składniki
cebula | ¼ | sztuki | |
czarny pieprz mielony | 4 | szczypty | |
makrela w oleju | 88 | gramów | |
musztarda stołowa | 1.5 | łyżeczki | |
sól | 4 | szczypty |
Przepis
1.
makrela w oleju 88 gramów • musztarda stołowa 1.5 łyżeczki • cebula ¼ sztuki • czarny pieprz mielony 4 szczypty • sól 4 szczypty
W misce mieszamy i ugniatamy widelcem zawartość konserwy rybnej w puszce, musztardę, 1/4 zmiksowanej małej cebuli. Pieprzymy, solimy, dobrze mieszamy i pasta jest już gotowa.
Smacznego!