Skwarkowa pasta
przepis,fotoprzepis,skwarki,Pasty,Bezglutenowe,Bezlaktozowe
Pasty
Składniki
Składniki
czarny pieprz mielony | - | ||
czerwona cebula | 70 | gramów | |
musztarda dijon | 2 | łyżki | |
ogórek konserwowy | 20 | gramów | |
skwarki | 200 | gramów | |
sól | - |
Przepis
1.
skwarki 200 gramów • czerwona cebula 70 gramów
Skwarki mielimy, dodajemy do nich na drobno pokrojoną czerwoną cebulę.
2.
ogórek konserwowy 20 gramów • musztarda dijon 2 łyżki • sól • czarny pieprz mielony
Do pasty dodajemy na kosteczki pokrojonego konserwowego ogórka i musztardę. Solimy i posypujemy czarnym pieprzem.
3.
Wszystko razem mieszamy. Podajemy na kromce chleba lub jako przekąska na kawałkach pieczywa.
Smacznego!