Pasta z kiełbasy

Ulubiona klasyczna pasta. Podajemy ze świeżym pieczywem.
przepis,fotoprzepis,kiełbasa półsucha,ser topiony,Pasty,Bezglutenowe
Pasty
Składniki
Składniki
cebula | 50 22 | gramów kcal | |
kiełbasa półsucha | 175 613 | gramów kcal | |
masło | 75 551 | gramów kcal | |
musztarda stołowa | 1.5 28 | łyżki kcal | |
ser topiony | 100 260 | gramów kcal |
Przepis

2.
ser topiony 100 gramów • masło 75 gramów • musztarda stołowa 1.5 łyżki
Wkładamy ją do miksera, dodajemy miękki ser, miękkie masło i musztardę. Dobrze miksujemy.


4.
Ponownie miksujemy. Podczas miksowania według potrzeby mikser wyłączamy i zawartość mieszamy przeciwnym końcem łyżki (rączką). Nie solimy, kiełbasa i ser zawierają dostateczną ilość soli.

Smacznego!