Pasta z kiełbasy
Ulubiona klasyczna pasta. Podajemy ze świeżym pieczywem.
przepis,fotoprzepis,kiełbasa półsucha,ser topiony,Pasty,Bezglutenowe
Pasty
Składniki
Składniki
cebula | 50 | gramów | |
kiełbasa półsucha | 175 | gramów | |
masło | 75 | gramów | |
musztarda stołowa | 1.5 | łyżki | |
ser topiony | 100 | gramów |
Przepis
2.
ser topiony 100 gramów • masło 75 gramów • musztarda stołowa 1.5 łyżki
Wkładamy ją do miksera, dodajemy miękki ser, miękkie masło i musztardę. Dobrze miksujemy.
4.
Ponownie miksujemy. Podczas miksowania według potrzeby mikser wyłączamy i zawartość mieszamy przeciwnym końcem łyżki (rączką). Nie solimy, kiełbasa i ser zawierają dostateczną ilość soli.
Smacznego!