Pasta z camembertem i cebulą
Doskonała pasta, która najlepiej smakuje ze świeżym pełnoziarnistym chlebem, ale i też z chrupiącą białą bułką. Dobra również na mini kanapeczki jako przekąska.
przepis,fotoprzepis,ser Camembert,cebula,Pasty,Bezglutenowe
Pasty
Składniki
Składniki
cebula | 60 | gramów | |
czarny pieprz mielony | ¼ | łyżeczki | |
kwaśna śmietana (14-18% tłuszczu) | 60 | gramów | |
masło | 20 | gramów | |
mielona czerwona papryka | - | ||
ser Camembert | 250 | gramów | |
sól | ¼ | łyżeczki |
Przepis
3.
masło 20 gramów • sól ¼ łyżeczki • czarny pieprz mielony ¼ łyżeczki
Do sera dodajemy cebulę, miękkie masło, sól i pieprz. Widelcem rozgniatamy.
5.
...widelcem dobrze mieszamy...
Smacznego!