PRZEPISY

Marynowana rzodkiew z sezamem

Marynowana rzodkiew z sezamem

Prosta ale bardzo efektywna kombinacja marynowanej wielkiej białej rzodkwi z dobrej jakości sezamowym olejem i nasionami sezamu wzbogaci wasze danie, albo ofertę przekąsek na party.

przepis,fotoprzepis,rzodkiew marynowana - Takuan,olej sezamowy,Słone przekąski,Bezlaktozowe,Bezglutenowe,Kuchnia japońska,Kuchnia koreańska

Słone przekąski

Kuchnia japońska

Pichcił

Ilość porcji

1

Czas przygotowania

5 min.

Trudność

niska

 

Składniki

Składniki

olej sezamowy1łyżka
rzodkiew marynowana - Takuan60gramów
ziarna sezamu½łyżeczki

 

Przepis

1. 

rzodkiew marynowana - Takuan 60 gramów  olej sezamowy 1 łyżka  ziarna sezamu ½ łyżeczki

Marynowaną rzodkiew po prostu kroimy na płaty o grubości 2 mm. Mieszamy z dobrej jakości sezamowym olejem i nasionami sezamu.

Marynowaną rzodkiew po prostu kroimy na płaty o...

Smacznego!

Artykuły

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się