PRZEPISY

Kiszona kapusta na czerwonej cebuli

Kiszona kapusta na czerwonej cebuli

bi-star-fillbi-starbi-starbi-starbi-star

Szybko przygotowany duszony kapuściany dodatek, doskonały do wszystkich pieczonych mięs.

przepis,fotoprzepis,kiszona kapusta,czerwona cebula,Dodatki warzywne,Bezlaktozowe,Bezglutenowe,Sezonowe przepisy

Dodatki warzywne

Pichcił

Ilość porcji

4

Masa porcji

237 g

Energia porcji

109 kcal

Czas przygotowania

20 min.

Trudność

niska

Składniki

Składniki

cukier kryształ

2

121

łyżki

kcal

czerwona cebula

150

60

gramów

kcal

kiszona kapusta

600

120

gramów

kcal

smalec

1

135

łyżka

kcal

woda

150

0

mililitrów

kcal

 

Przepis

1. 

kiszona kapusta 600 gramów

Kapustę odcedzamy i lekko przepłukujemy pod bieżącą wodą. Wyciskamy.

Kapustę odcedzamy i lekko przepłukujemy pod...

2. 

czerwona cebula 150 gramów  smalec 1 łyżka

Cebulę obieramy, kroimy i smażymy na smalcu.

Cebulę obieramy, kroimy i smażymy na smalcu....

3. 

cukier kryształ 2 łyżki  woda 150 mililitrów

Dodajemy kapustę, dosładzamy, podlewamy wodą i mieszamy. Pod pokrywką, często mieszając, dusimy do miękkości (około 10-15 minut).

Dodajemy kapustę, dosładzamy, podlewamy wodą i...

Smacznego!

Polecane przepisy

Artykuły

Ulubione wyszukiwania

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się