Kiszona kapusta na czerwonej cebuli

Szybko przygotowany duszony kapuściany dodatek, doskonały do wszystkich pieczonych mięs.
przepis,fotoprzepis,kiszona kapusta,czerwona cebula,Dodatki warzywne,Bezlaktozowe,Bezglutenowe,Sezonowe przepisy
Dodatki warzywne
Pichcił
Ilość porcji
4
Masa porcji
237 g
Energia porcji
109 kcal
Czas przygotowania
20 min.
Trudność
niska
Składniki
Składniki
cukier kryształ | 2 121 | łyżki kcal | |
czerwona cebula | 150 60 | gramów kcal | |
kiszona kapusta | 600 120 | gramów kcal | |
smalec | 1 135 | łyżka kcal | |
woda | 150 0 | mililitrów kcal |
Przepis


3.
cukier kryształ 2 łyżki • woda 150 mililitrów
Dodajemy kapustę, dosładzamy, podlewamy wodą i mieszamy. Pod pokrywką, często mieszając, dusimy do miękkości (około 10-15 minut).

Smacznego!