Ćwikłowa pasta
Zdrowa pasta, nadająca się do białego pieczywa.
przepis,fotoprzepis,burak ćwikłowy,śmietankowy serek,Pasty,Bezglutenowe
Pasty
Składniki
Składniki
burak ćwikłowy | 80 | gramów | |
cebula | 80 | gramów | |
czarny pieprz mielony | - | ||
seler | 80 | gramów | |
sól | - | ||
śmietankowy serek | 250 | gramów |
Przepis
2.
burak ćwikłowy 80 gramów • cebula 80 gramów • śmietankowy serek 250 gramów • sól • czarny pieprz mielony
Mieszamy przygotowany seler, na drobno stratą ćwikłę i na drobno pokrojoną cebulkę. Dodajemy śmietankowy krem (ewentualnie niskotłuszczowy twaróg lub serek topiony). Na koniec doprawiamy solą i mielonym pieprzem.
Smacznego!