PRZEPISY

Chrupiące podkowy z karpia

Chrupiące podkowy z karpia

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Jak szybko i łatwo przygotować delikatne mięso z karpia na chrupiąco.

przepis,fotoprzepis,karp - dzwonki,Ryby,Boże Narodzenie

Ryby

Pichcił

Ilość porcji

6

Czas przygotowania

50 min.

Trudność

średnia

Składniki

Składniki

czarny pieprz mielony

0

??

kcal

karp - dzwonki

6

??

sztuk

kcal

masło

0

??

kcal

mielona czerwona papryka

0

??

kcal

mąka chlebowa pszenna T750

0

??

kcal

sok z cytryny

1

??

sztuka

kcal

sól

0

??

kcal

woda

0.15

0

litra

kcal

 

Przepis

1. 

karp - dzwonki 6 sztuk  sok z cytryny 1 sztuka

Karpia myjemy, osuszamy i kroimy na podkowy. Skrapiamy je cytryną i odstawiamy.

Karpia myjemy, osuszamy i kroimy na podkowy....

2. 

sól  czarny pieprz mielony  mielona czerwona papryka  mąka chlebowa pszenna T750  masło

Podkowy delikatnie solimy, pieprzymy, obtaczamy w mące wymieszaną z mieloną czerwoną papryką i smażymy z obydwóch stron na maśle na złoty kolor.

Podkowy delikatnie solimy, pieprzymy, obtaczamy w...

3. 

woda 0.15 litra

Przekładamy je na brytfannę, podlewamy sosem z wypieku i odrobiną wody.

Przekładamy je na brytfannę, podlewamy sosem z...

4. 

Pieczemy w średnio nagrzanym piekarniku 20 minut.

Pieczemy w średnio nagrzanym piekarniku 20 minut....

Smacznego!

Polecane przepisy

Artykuły

Ulubione wyszukiwania

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się