Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
RYBY
Smażona ryba w koperkowym cieście
Panga zapieczona z hermelinem
Panga w cieście francuskim z borówkami
Surimi - rybne kotleciki
ActiFry paprykowo - imbirowa panga
Panga na bambusowych pędach
Panga na imbirze z chińskim makaronem
Panga w pełnoziarnistym cieście
ZUPY MIĘSNE
Halaszle z pangi
Panga na maśle i cebuli
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
ROLADY
Rolada kokosowa bez pieczenia
RYŻ
Ryż na maśle
ZUPY JARZYNOWE
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
CIASTA KREMOWE
Amerykańska kostka
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTA
Szybki twarogowy placek z francuskiego ciasta
Pampuszki z truskawkowym kremem
ActiFry piersi z kurczaka w szlafroczku z boczku
MUFFINY
Maślankowe muffiny ze śliwkowym dżemem
Rosół wołowy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się