Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
DODATKI ZIEMNIACZANE
Frytki z batatów
INDYK
Indycze saute z selerem i pieczarkami
ZUPY GRZYBOWE
Rydzowa zupa
ZUPY MIĘSNE
Cielęca zupa
Frankfurcka zupa
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
KACZKA
Kacze wątróbki na musztardzie
Boczniak w sosie z kurkumy
Indyczy gulasz
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
ROLADY
Rolada kokosowa bez pieczenia
RYŻ
Ryż na maśle
ZUPY JARZYNOWE
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
CIASTA KREMOWE
Amerykańska kostka
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTA
Szybki twarogowy placek z francuskiego ciasta
Pampuszki z truskawkowym kremem
ActiFry piersi z kurczaka w szlafroczku z boczku
MUFFINY
Maślankowe muffiny ze śliwkowym dżemem
Rosół wołowy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się