Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Placki ziemniaczane z kiszoną kapustą i pieczarkami
Ćwikłowe kofty
KURCZAK
Czosnkowo imbirowe piersi z kurczaka
Pieczona kapusta
Smażony kalafior w cieście z ciecierzycy
Kapuściane trufle
CIASTECZKA
Kardamonowe indyjskie ciasteczka
Burgery z tofu, bakłażanem i marchewką
ZDROWE WYPIEKI
Kuleczki z ciecierzycy z migdałami
Faszerowana wegańska dynia
WYROBY CUKIERNICZE
Gotowane kuleczki z ciecierzycą i kokosem
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
Smażone grzyby Shimeji
PRZETWORY
Winogronowy dżem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
CIASTA
Waniliowy suflet
Pasteryzujemy gruszki
ZUPY JARZYNOWE
Zupa czosnkowa z ziemniakami
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
TORTY
Tort jabłkowo-mascarpone bez pieczenia
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z prosa z jabłkami
Piersi z kurczaka z brokułami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się