Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
ZUPY JARZYNOWE
Pożywna zupa jarzynowa
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
Kapuśniak
Rozgrzewająca zupa warzywna
SOSY
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
Kotleciki z czerwonej kapusty
INDYK
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
DODATKI WARZYWNE
Pieczona kapusta jako dodatek do dań
Boczniak w sosie z kurkumy
Warzywna zupa z czerwoną soczewicą
Zupa z czerwonej kapusty
Jajeczna zupa z marchewką
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
ROLADY
Rolada kokosowa bez pieczenia
RYŻ
Ryż na maśle
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
CIASTA KREMOWE
Amerykańska kostka
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTA
Szybki twarogowy placek z francuskiego ciasta
Pampuszki z truskawkowym kremem
ActiFry piersi z kurczaka w szlafroczku z boczku
MUFFINY
Maślankowe muffiny ze śliwkowym dżemem
ZUPY MIĘSNE
Rosół wołowy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się