Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WOŁOWINA
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Wołowina na czerwonym winie
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Argentyński zając z groszkiem i kukurydzą
KACZKA
Piersi z kaczki w sosie winnym
Piersi z kaczki w owocowym sosie
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka z wina
WIEPRZOWINA
Pasterskie ciasto
Wołowy gulasz
JAGNIĘCINA
Duszona łopatka jagnięca
MAKARONY
Spaghetti bolognese
CIASTA KREMOWE
Pijane ciasto z żelatyną
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
ROLADY
Rolada kokosowa bez pieczenia
RYŻ
Ryż na maśle
ZUPY JARZYNOWE
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
Amerykańska kostka
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTA
Szybki twarogowy placek z francuskiego ciasta
Pampuszki z truskawkowym kremem
ActiFry piersi z kurczaka w szlafroczku z boczku
MUFFINY
Maślankowe muffiny ze śliwkowym dżemem
ZUPY MIĘSNE
Rosół wołowy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się