Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SŁONE PRZEKĄSKI
Bryndzowe paluszki
Norika 60 min. niska
Pokaż przepis
Bryndzowe bożonarodzeniowe pieczywo
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Słone twarogowe pączusie
Dada — średnia
Pełnoziarniste kiełbasiane ciasteczka
Zuzka — średnia
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
ROLADY
Rolada kokosowa bez pieczenia
ZUPY JARZYNOWE
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
ZUPY MIĘSNE
Cielęcy rosół z warzywami
Selerowa-porowa zupa z jogurtem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
Roladki z kurczaka w sosie z pora
Piersi z kurczaka w jogurcie
RYŻ
Śmietanowy ryż
CIASTA KREMOWE
Pampuszki z truskawkowym kremem
INDYK
Indycze sakiewki nadziewane serem i szczypiorkiem
MUFFINY
Maślankowe muffiny ze śliwkowym dżemem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się