Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WIEPRZOWINA
Pieczone wieprzowe udo z korzeniowymi warzywami
KURCZAK
Actifry drobiowe szaszłyki
DZICZYZNA
Faszerowana przepiórka owinięta boczkiem
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica z boczkiem
ActiFry piersi z kurczaka w szlafroczku z boczku
Pieczony schab ze śliwkami
SŁONE CIASTA
Bryndzowe ciasto
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Cukiniowo - fasolowa zupa
INDYK
Risotto z indyczych udek
Marynowane wieprzowe steki z boczkiem
Drobiowe rolki z kapustą i śliwkami
Zapiekane ziemniaczane kluski z kurczakiem
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
RYŻ
Ryż na maśle
ZUPY JARZYNOWE
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
Selerowa-porowa zupa z jogurtem
CIASTA KREMOWE
Amerykańska kostka
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTA
Szybki twarogowy placek z francuskiego ciasta
Pampuszki z truskawkowym kremem
MUFFINY
Maślankowe muffiny ze śliwkowym dżemem
ZUPY MIĘSNE
Rosół wołowy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się