Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SŁONE CIASTA
Ciasto z kiszonej kapusty
MAKARONY
Szpecle z piwnym serem, boczkiem i cebulą
DANIA WEGETARIAŃSKIE
ActiFry hermelin z orzechami
WIEPRZOWINA
Bryndzowe orkiszowe krupy z boczkiem
Mięsno hermelinowe kuleczki na patyczku
Zapiekany makaron ze szpinakiem i boczkiem
WOŁOWINA
Polędwica na śmietanie
INDYK
Indycze udka na cebuli
SŁONE PRZEKĄSKI
Faszerowany krokodyl
Kapuściana zapiekanka
Kapuściana zapiekanka z boczkiem
Mięsno-grzybowe szaszłyki
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
ROLADY
Rolada kokosowa bez pieczenia
RYŻ
Ryż na maśle
ZUPY JARZYNOWE
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
CIASTA KREMOWE
Amerykańska kostka
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTA
Szybki twarogowy placek z francuskiego ciasta
Pampuszki z truskawkowym kremem
ActiFry piersi z kurczaka w szlafroczku z boczku
MUFFINY
Maślankowe muffiny ze śliwkowym dżemem
ZUPY MIĘSNE
Rosół wołowy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się